Wat zouden wij zijn zonder Rob!

Ik vertrok met een gerust gevoel want ook onze website was klaar. Een website die dank zij de professionele hulp en het veel geduld van Rob tot stand kwam. Maar het resultaat mag er wezen en we krijgen vele goede commentaren. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat wij er als Umoja team heel tevreden mee zijn. Ons project groeit en nu kunnen wij ook hier op een professionele manier ons profileren. De Engelse en Swahili vertaling is er nog niet, die komt er nog aan.

Maar ik wilde graag blogs erop schrijven als ik zoals nu in Moshi ben. Rob heeft mij een heel duidelijke uitleg gegeven en ik ging hiermee aan de slag.

Verdorie, waarom werkt dit toch niet en net nu ik vandaag ( zondag) dit wilde gaan doen. Aan Rob’s uitleg lag het niet maar het ging telkens fout. De tekst kon ik plaatsen maar de foto’s niet. Een email versturen duurt zomaar even 45 minuten. Dus als jullie even in de plaats van een foto een grijs vlak zien ligt het aan de internetverbinding hier. Geduld, geduld, geduld is een schone zaak.

Dank je wel Rob voor je betrokkenheid omdat wij op deze manier met je kunnen samenwerken.

"Van waterarm naar waterrijk"