Onze 1e afspraak vandaag is bij een heel groot bedrijf. Ik ben er verschillende keren geweest en 2 x hebben ze ons al gesponsord. Ook deze morgen verloopt weer heel aangenaam al worden we door een andere assistent baas ontvangen. Maar ik moet zeggen zowel vorige als deze week zijn we een heel hartelijk ontvangen.

Als James vraagt denk je dat wij op vervoer mogen rekenen voor onze kinderen krijgen wij als antwoord, ja zeker voor 100% zeker. Dan bespreken ze hoeveel kinderen er zijn en dat een daladala een goede bus zou zijn. Daar kunnen momenteel al onze kinderen in. Buiten gekomen kan ik dit nog niet goed geloven en vraag James wederom naar uitleg.

Wat zouden we hiermee geholpen zijn. Dan kunnen onze kinderen dagelijks naar school komen op een veilige manier Ik heb transport gevraagd met chauffeur en ik ben ontzettend benieuwd wat dit gaat worden.

Ook zorgen ze voor ons nog voor een artiest die een door ons gekozen tekening op onze watertoren gaat schilderen.

Daarna gaan we bij Don Bosco op bezoek. We zijn blij als we eindelijk father Augustine te pakken krijgen. Het is fijn om door zoveel lieve mensen omringd te worden. We kunnen altijd op Don Bosco rekenen voor frisdrank als we graag voetballen en noem maar op. Ook in Belgie hebben we met Don Bosco een goede samenwerking.

Ik vergeet bijna dat we al bijna 2 dagen zonder stroom zitten en ben blij als we onderweg lichten zien branden. Pot verdorie as we thuis komen was dit maar een illusie. Dan merk je pas hoe slecht wij dit kunnen missen. Ik zou onmiddellijk een generator aanschaffen want zou ik kan niemand bellen, mailen enz. Toen ik deze morgen naar een internetcafé ging voor de sponsor viel continue de stroom uit en moest ik opnieuw beginnen. Zal ik dan toch enkele dagen voor zekerheid kiezen en uit gaan logeren?

Jeetje, wat zijn wij verwend…

 

"Van waterarm naar waterrijk"